Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBK Lund
Mångfald - Glädje - Utveckling - Kompisanda
Herr Elit H1
Dubbla matcher för Herr Elit till helgen!
2017-11-14 18:10
Herr Elit har två matcher att spela till helgen. Men först en kort återblick mot Landskrona. 
Herr Elit spelade stabilt och hade en betryggande ledning senast mot Landskrona inför tredje perioden. Men ett långt uppehåll krävdes då spelaren Hampus Linde åkt på en skada och blev hämtad med ambulans. Det långa uppehållet gav Herr Elit tunga ben och Landskrona en nytändning. Herr Elit lyckades rida ut stormen och vann tillsist med 7-6.

Hemsidan tog sig ett snack med Hampus; Vad var det som hände?
Jag skulle vända snabbt och "snurrade" väl ryggen på något vis, det small till direkt och jag kände att det var något som var fel, jag klarade inte ens att ta mig själv till avbytarbåset för ryggen hade låst sig. Det var ingen kroppskontakt eller dylikt, det var självförvållat. Jag har aldrig haft något liknande tidigare och har haft samma spelstil i alla år så lite märkligt är det. Läkaren rekommenderade vila och jag känner att det blir bättre för varje dag så förhoppningsvis är jag snart tillbaka igen. 

Tack. 

På fredag 17 november kl 19:30 i Bråhögshallen i Staffanstorp möter Herr Elit IK Stanstad, ett rutinerat lag med flertalet spelare som spelat i flera år och på söndag 19 november gästas Herr Elit av det yngre laget Warberg IBF i Idrottshallen i Lund kl 13:00.

Välkomna!   

 

Nyhetsarkiv
Herr Elit vs Röke Ibk2018-01-27 01:26
Herr Elit vs Lagan IBK2017-12-01 12:02
FCH visade klass2015-08-13 11:03
 
GULDPARTNERS
SILVERPARTNERS
BRONSPARTNERS
MINIPARTNERS
Tweets av @IBKLund