HILDA HAMMER BLIR LUND TROGEN
Publicerad: 2024-06-04
Dam SSL
Idag är vi väldigt glada över att kunna meddela en kontraktsförlängning för vårt damlag i Svenska Superligan. Hilda Hammer, som har spelat i föreningen under hela sin karriär, har valt att fortsätta med moderklubben. Backklippan svarade för tio poäng på 22 matcher under den gångna säsongen, vilket var bäst bland backar i den interna poängligan.

Det står nu klart att det blir en fortsättning i Lund. Ett beslut som det inte fanns någon tvekan om från Lundaprodukten. Både familj, utbildning samt trivseln i laget var nyckelfaktorer som ledde fram till beslutet.

– För mig var det inget svårt beslut att skriva på för Lund. Jag har både familjen, skolan och pojkvännen här nere, så en fortsättning i Lund passar mig perfekt, kommenterar Hilda Hammer om sin kontraktsförlängning och fortsätter:

– Dessutom trivs jag väldigt bra i laget. Vi har en grupp med spelare och ledare som skapar en positiv och stöttande atmosfär. Att känna den tryggheten både på och utanför planen är något jag värderar högt. Jag ser också att vi som lag har mycket potential att utvecklas ytterligare, och jag vill vara en del av den resan och bidra till vår framgång.

Att laget fick känna på slutspelsinnebandy var något som gav mersmak och något som siktet är inställt på även kommande säsong. Här lyfts gruppens styrka och en fortsatt uppåtgående utveckling, som viktiga delar för att återigen få gå in i slutspelsbubblan.

– För att upprepa den historiska prestationen från förra slutspelet behöver vi fortsätta att jobba hårt för varandra och bygga vidare på den starka lagkänslan vi har. Det krävs att alla trivs och känner sig motiverade, vilket innebär att vi måste fortsätta att stödja varandra både på och utanför planen. Energin och sammanhållningen är avgörande nycklar för att nå framgång, menar Hammer.

– Vi behöver också fortsätta att fokusera på detaljerna i vårt spel och vara noggranna i vår förberedelse inför varje match. Om vi håller rätt inställning och arbetar tillsammans som ett enat lag blir vi svåra att slå, fortsätter hon.

{!B}

När 23-åringen får blicka framåt i tiden och försöka förutspå kommande säsong, ser hon stora möjligheter. Att öka nivån på allt och bygga vidare på de nyttiga erfarenheter som de har införskaffat sig.

– Jag ser framför mig en säsong fylld av möjligheter och utmaningar. Vi har lärt oss mycket från den gångna säsongen, och jag tror starkt på att vi kan bygga vidare på de erfarenheterna för att nå nya höjder. Jag förväntar mig att vi kommer att jobba ännu hårdare, fokusera på vår utveckling både individuellt och som lag, och ta med oss den positiva energin från förra säsongen in i den nya.

Sett till truppen så är beskrivningen att det är en bra mix, något hon ser som en styrka för att kunna växa tillsammans och nå nya framgångar.

  • Vi har en stark trupp och en bra mix av rutinerade spelare och unga talanger. Jag ser fram emot att se hur vi kan växa tillsammans och anta de utmaningar som kommer. Med rätt inställning och ett fortsatt starkt lagarbete tror jag att vi kan nå långt i serien och återigen göra ett starkt slutspel.
Kommunikationsansvarig Ludvig Nilsson