Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
20 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Lördag
05 Feb 1 match
Onsdag
09 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match

STUDERA I LUND

23 mars 2021 13:00
Förening

Anmälningsperioden för universitets- och högskolestudier har öppnat. Många står inför ett svårt val vad det gäller studieinriktning och studieort. I Lund finns det mesta att välja mellan, bland annat på Lunds universitet och Lunds Tekniska Högskola. Studier och ett händelserikt studentliv är två av Lunds största kännetecken. Varför inte kombinera detta med att spela innebandy i IBK Lund?


Blivande student?

Vi går mot ljusare tider och varför inte uppleva dessa i Sveriges bästa studentstad/studentregion i Lund och Malmö. Sista ansökningsdag till Lunds universitet och högskolan är den 15/4. Lund som studieort erbjuder cirka 300 program och 1400 fristående kurser. Här finner ni information om vilka program och kurser som erbjuds:

Lunds Universitet

Lunds Tekniska Högskola

Det finns ett uppdämt behov av att leva, festa och umgås. När vaccinationen är genomförd kommer Lunds studentliv formligen explodera i fester, pubar, spex, teatrar och många andra event. Allt detta planeras att avslutas våren 2022 med ett crescendo i form av Lundakarnevalen. Att uppleva, eller ännu hellre delta i, en Lundakarneval är en upplevelse att minnas i hela livet. Karnevalen är en fantastisk upplevelse speciellt som deltagande student, men karnevalsområdet, tåget, cirkusen och alla andra event är givetvis öppna för alla.

Lundakarnevalen 2022

Lundakarnevalen 2014 l Official aftermovie - YouTube

Varför inte krydda din studenttid med att spela innebandy i IBK Lund. Studietiden i Lund präglas av glädje och nya bekantskaper. En tid som kommer att föreviga minne. IBK Lund kan erbjuda innebandyspel på flera nivåer för att matcha din ambitionsnivå. Utöver dam- och herrlag i seriespel så har vi även motionsgrupper som tränar på olika geografiska platser i Lunds Kommun. Perfekt för dig som vill hitta en bra balans mellan studentliv och motion under studietiden.

Är du inte intresserad av att spela själv utan har upptäckt glädjen i ledarskap, organisation, arrangemang eller något annat som ingår i föreningslivet? Då är du också varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Om föreningen

IBK Lund är idag Skånes största och en av Sveriges största innebandyföreningar. Vi har damlag i Svenska Superligan, Div.1 och Div.2, samt herrlag i Div.1, Div.2 och Div.4. Utöver detta har föreningen även en gedigen ungdomsverksamhet, där de Juniorallsvenska lagen även nästa år kommer vara med och kriga i Sverigetoppen. Våra faciliteter inkluderar egen hall med gym och samlingslokal, samt givetvis också ett eget kansli.

Vi ser framemot att höra av just dig!