Lördag
10 Feb 2 matcher
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

GRATULERAR TILL ANTAGNINGEN

17 januari 2022 16:37
Förening

IBK Lund vill gratulera alla blivande studenter som har blivit antagna till universitets- och högskolestudier under vårterminen 2022 i Lund med omnejd. En fantastisk tid av era liv ska börja, som kommer fyllas med glädje och nya bekantskaper, en tid som kommer att föreviga minnen. Studier och ett händelserikt studentliv är två av Lunds största kännetecken. Varför inte kombinera detta med att spela innebandy i IBK Lund?


Blivande student?

Vi går mot ljusare tider och varför inte uppleva dessa i Sveriges bästa studentstad/studentregion i Lund och Malmö. Lund som studieort erbjuder cirka 300 program och 1400 fristående kurser. Här finner ni information om vilka program och kurser som erbjuds:

Lunds Universitet

Lunds Tekniska Högskola

Det finns ett uppdämt behov av att leva, festa och umgås. När vaccinationen är genomförd kommer Lunds studentliv formligen explodera i fester, pubar, spex, teatrar och många andra event.

Allt detta planeras att avslutas våren 2022 med ett crescendo i form av Lundakarnevalen.

Att uppleva, eller ännu hellre delta i, en Lundakarneval är en upplevelse att minnas i hela livet.

Karnevalen är en fantastisk upplevelse speciellt som deltagande student, men karnevalsområdet, tåget, cirkusen och alla andra event är givetvis öppna för alla.

Lundakarnevalen 2022

Lundakarnevalen 2014 l Official aftermovie - YouTube

Varför inte krydda din studenttid med att spela innebandy i IBK Lund. Studietiden i Lund präglas av glädje och nya bekantskaper. En tid som kommer att föreviga minne. IBK Lund kan erbjuda innebandyspel på flera nivåer för att matcha din ambitionsnivå. Utöver dam- och herrlag i seriespel så har vi även motionsgrupper som tränar på olika geografiska platser i Lunds Kommun. Perfekt för dig som vill hitta en bra balans mellan studentliv och motion under studietiden.

Är du inte intresserad av att spela själv utan har upptäckt glädjen i ledarskap, organisation, arrangemang eller något annat som ingår i föreningslivet? Då är du också varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Om föreningen

IBK Lund är idag Skånes största, och en av Sveriges största innebandyföreningar.

Vi har damlag i Svenska Superligan, Div.1 och Div.2, samt herrlag i Div.1, Div.2 och Div.4. Utöver detta har föreningen även en gedigen ungdomsverksamhet, där de Juniorallsvenska lagen kommer vara med och kriga i Sverigetoppen.

Våra faciliteter inkluderar egen hall med gym och samlingslokal, samt givetvis också ett eget kansli.

Vi ser framemot att höra av just dig!