Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match

NY ROLL FÖR JÖRGEN HAMMER

12 april 2023 15:00
Dam SSL

Idag låter sig IBK Lund meddela att Jörgen Hammer till nästa säsong kommer att iklä sig en ny roll för vårt damlag i Svenska Superligan. Den tidigare huvudtränaren för vårt SSL-lag kommer till nästa säsong ta ett steg tillbaka för att istället vara assisterande tränare för laget. Hammer har flera säsonger i damlaget och har varit med på resan från Allsvenskan upp till SSL.


Det kändes som ett bra tillfälle att ta ett steg tillbaka nu för 56-åringen. Med en ny röst och ny energi in i laget på tränarsidan, blir det också en lite mer tydlig rollfördelning.

– Känner att jag dels själv behöver en lite mindre krävande roll, samt att det även behövs en ny röst och ny energi in i laget. Med ny energi in i ledarstaben, så kändes det som en bra tajming att lämna över, kommenterar Jörgen Hammer.

– Min tanke är att vara kvar och hjälpa den nya huvudtränaren med framförallt försvarsspelet, men att inte alltid behöva vara där 100% av tiden. Dessutom att vara en typ av mentor så att han kommer in i det snabbare, fortsätter han.

Ambitionen till kommande säsong är att fortsätta att jobba på den inslagna vägen och ta ytterligare steg framåt i lagets utveckling.

– Mina förväntningar är att laget tar ytterligare ett kliv framåt samt att vi får ett spännande och roligt år med många garv och härliga matcher, säger Hammer avslutningsvis.