Lördag
07 Okt 1 match
Söndag
08 Okt 1 match
Lördag
14 Okt 2 matcher
Lördag
21 Okt 1 match
Fredag
27 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Söndag
05 Nov 1 match
Lördag
11 Nov 1 match
Fredag
17 Nov 1 match
Lördag
18 Nov 1 match
Söndag
19 Nov 1 match
Lördag
25 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Lördag
09 Dec 1 match
Lördag
16 Dec 1 match
Lördag
30 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 2 matcher
Fredag
19 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher

KOMBINERA STUDIER MED INNEBANDY I LUND

11 april 2022 11:01
Förening

Anmälningsperioden för universitets- och högskolestudier ör öppen i några dagar till (t.o.m. den 15/4). Många står inför ett svårt val vad det gäller studieinriktning och studieort. I Lund finns det mesta att välja mellan, bland annat på Lunds universitet och Lunds Tekniska Högskola. Studier och ett händelserikt studentliv är två av Lunds största kännetecken. Varför inte kombinera detta med att spela innebandy i IBK Lund?


Blivande student?

Vi går mot ljusare tider och varför inte uppleva dessa i Sveriges bästa studentstad/studentregion i Lund och Malmö. Sista ansökningsdag till Lunds universitet och högskolan är den 19/4.

Lund som studieort erbjuder cirka 300 program och 1400 fristående kurser. Här finner ni information om vilka program och kurser som erbjuds:

Lunds Universitet

Lunds Tekniska Högskola

Det finns ett uppdämt behov av att leva, festa och umgås. I vår och höst kommer Lunds studentliv formligen explodera i fester, pubar, spex, teatrar och många andra event.

Allt detta inleds våren 2022 med ett crescendo i form av Lundakarnevalen.

Att uppleva, eller ännu hellre delta i, en Lundakarneval är en upplevelse att minnas i hela livet. Något som Lundastudenter ges möjlighet vart fjärde år.

Karnevalen är en fantastisk upplevelse speciellt som deltagande student, men karnevalsområdet, tåget, cirkusen och alla andra event är givetvis öppna för alla.

Lundakarnevalen 2022

Lundakarnevalen 2018 l Official aftermovie - YouTube

Varför inte krydda din studenttid med att spela innebandy i IBK Lund. Studietiden i Lund präglas av glädje och nya bekantskaper. En tid som kommer att föreviga minne. IBK Lund kan erbjuda innebandyspel på flera nivåer för att matcha din ambitionsnivå. Utöver dam- och herrlag i seriespel så har vi även motionsgrupper som tränar på olika geografiska platser i Lunds Kommun. Perfekt för dig som vill hitta en bra balans mellan studentliv och motion under studietiden.

Är du inte intresserad av att spela själv utan har upptäckt glädjen i ledarskap, organisation, arrangemang eller något annat som ingår i föreningslivet? Då är du också varmt välkommen att ta kontakt med oss!

**Om föreningen **

IBK Lund är idag Skånes största och en av Sveriges största innebandyföreningar.

Vi har damlag i Svenska Superligan, Div.1 och Div.2, samt herrlag i Allsvenskan, Div.2 och Div.4. Utöver detta har föreningen även en gedigen ungdomsverksamhet, där de Juniorallsvenska lagen även nästa år kommer vara med och kriga i Sverigetoppen.

Våra faciliteter inkluderar egen hall med gym och samlingslokal, samt givetvis också ett eget kansli.

Vi ser framemot att höra av just dig!