Lördag
08 Okt 2 matcher
Söndag
16 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
06 Nov 1 match
Lördag
12 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Idag 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 2 matcher
Lördag
07 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Onsdag
11 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 2 matcher
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
11 Feb 2 matcher

KAPTENEN FÖRLÄNGER SITT AVTAL

18 maj 2022 16:43
Herr Allsvenskan

Idag kan vi stolt presentera ytterligare en förlängning för vårt nyblivna Allsvenska herrlag. Det är ingen mindre än förra säsongens kapten, Jesper Mattsson, som har valt att skriva ett nytt flerårigt avtal med föreningen. Mattsson, som via studier kom till Lund inför säsongen 2018/2019, har under sina säsonger i föreningen producerat hela 124 poäng på 75 matcher. 24-åringen har sedan tidigare meriter från Allsvenskan med Oskarshamn, vilket kommer att vara nyttigt för nästa säsongs trupp.

Det nya avtalet sträcker sig över ytterligare tre säsonger.


Ett nytt treårsavtal är på plats för lagets kapten. Ett val som till stor del beror på trivseln och möjligheten att kunna kombinera innebandy med studier.

– Det är alltid roligt att spela på hög nivå och vara en del av ett lag som vill spela offensiv innebandy. Att kunna kombinera plugg med innebandy fungerar jättebra och vi är gott gäng som även har roligt utanför plan. Det är såklart alltid kul att spela i det bästa laget, säger Jesper Mattsson.

Efter att under sina år i Lund alltid lyckats placera sig i toppen på skytteligan, har 24-åringen nu ökat på assistproduktionen. Något som han beskriver beror på han utveckling i såväl spelet med som utan boll.

– Jag upplever att jag har utvecklat mitt spel med boll, att vårda boll och värdera situationer. Genom ett hårdare defensivt arbete har jag överlag ökat antal bollvinster vilket har gjort att jag kunnat slå fler frispelande passningar till mina kedjekamrater, menar Mattsson.

För ledarstaben anses kontraktsförlängningen som en viktig del av nästa säsongs lagbygge. Att tidigt få klart med en av lagets största poängplockare, tillika kapten. – Jesper är en målskytt av rang som alltid vill göra mycket mål. Han är skicklig på att både ta sig till målchanser men även att förvalta dem. Jesper som även varit vår kapten senaste åren tar ett stort ansvar och ser till att laget drar åt rätt riktning, beskriver tränare Martin Andersson.