Söndag
04 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 2 matcher
Lördag
07 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Onsdag
11 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 2 matcher
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
11 Feb 2 matcher
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 2 matcher
Lördag
25 Feb 2 matcher
Fredag
03 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 1 match

TROTJÄNARE FÖRLÄNGER SITT KONTRAKT

16 augusti 2022 16:38
Herr Allsvenskan

Idag kan vi stolt meddela att föreningen har skrivet ett nytt avtal med en trotjänare. Dennis Davidsson med 19 säsonger i föreningen, varav 12 av dessa i A-laget, väljer att fortsätta i moderklubben. Davidsson, som i ung ålder flyttades upp till herrlaget, är den med näst flest säsonger i laget av befintlig trupp. 29-åringen, som kan spela på alla positioner, svarade för sin poängbästa säsong under fjolåret. Totalt blev 17 poäng på 23 matcher, där han snittade strax under en poäng per match i Div.1-serien. Avtalet är skrivet över två säsonger.


Det är stora förväntningar inför debuten i Allsvenskan, där Dennis Davidsson ser mest framemot att få mäta sig på en högre nivå med en trupp som innehar en hög kvalité och bra sammanhållning.

– Ser framemot att det är en högre nivå än tidigare, samt att alla matcher kommer vara extremt tuffa. Ser även framemot att kunna utvecklas ännu mer på de punkter jag behöver och att få vara delaktig med att lyckas hålla oss kvar, menar Dennis Davidsson.

– Laget har extremt hög innebandykvalité. Vi har spelare som vill spela rolig innebandy. Lägg därtill en bra stämning och även spelare som säger till när det behövs. God lagkänsla och lagspelare helt enkelt, fortsätter han.

På frågan om vad det viktigaste kommer att vara så tror 29-åringen att den mentala styrkan kommer att spela en stor roll. Att, oavsett motstånd, gå in för matcherna till hundra procent.

– Det viktigaste tror jag kommer vara det mentala, att vi går in och möter Höllviken borta med en inställning att de är som vilket lag som helst i serien. Oavsett vem vi möter ska vi gå in och göra vårt yttersta, säger han och fortsätter:

– Tror att Allsvenskan kan gynna oss då vi vet att alla matcher är extremt tuffa till skillnad från i år då det var större nivåskillnad på olika motstånd.

Det är en viktig signal som sänds, när en av kulturbärarna i laget väljer att köra vidare. En spelare som med sin höga dos av attityd och inställning skapar ett bra träningsklimat runt omkring sig.

– Dennis är en av kulturbärarna i laget tillsammans med Pontus Linde. Han har varit med längre än vad vissa har spelat innebandy. Trots alla dess år så är det en ynnest att se hans glöd, attityd, inställning till träning. Det är genom spelare som Dennis vi föder fram nya generationer av spelare som har rätt attityd, konstaterar tränare Rickard Träff.

Även Sportgruppen ser det som en viktig signal, framför allt internt inom föreningen, där 29-åringen påvisar lojalitet mot laget och föreningen.

– I Dennis får vi en spelare som är användbar på alla platser i laget. Men det är framför allt hans hårda arbete och stora hjärta för klubben som gör honom till en stor tillgång för laget, kommenterar Sportchef Christer Sölve.