Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Onsdag
07 Sep 1 match
Fredag
09 Sep 2 matcher
Söndag
11 Sep 2 matcher
Lördag
17 Sep 2 matcher
Lördag
24 Sep 2 matcher
Onsdag
28 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Söndag
16 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
06 Nov 1 match
Lördag
12 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match

MÅLVAKT LYFTS UPP FRÅN DE EGNA LEDEN

17 augusti 2022 15:00
Dam SSL

Idag kan vi presentera att föreningen har skrivit ett kontrakt med den unge målvakten Olivia Nilsson. Nilsson som redan under förra säsongen fick känna på SSL-spel, när hon efter halva säsongen flyttades upp från vårt Div.1-lag, kommer nu att husera i Svenska Superligan på heltid. 19-åringen har spelat i föreningen sedan barnsben och blir ännu en i raden av egna produkter som tar steget upp till SSL-laget. Avtalet är skrivet över två säsonger.


Från att ha tagit steget hela vägen från flicklag upp till världens bästa liga fyller 19-åringen ut kvoten ytterligare vad det gäller egna produkter i SSL-laget. Hon ser framemot att få en bra utvecklingsmiljö och spännande matcher, där drömmen är en slutspelsplats.

– Lund är min moderklubb och jag är taggad på att få fortsätta klättra och utvecklas här. Jag förväntar mig riktigt bra innebandy och tajta matcher. Så klart även en kamp om slutspelsplats, menar Olivia Nilsson.

Efter att ha börjat säsongen i Div.1-laget ser ledarstaben en fin utveckling, under sin hittills halvårslånga sejour i laget.

– Olivia kom upp mitt i säsongen och är en målvakt som kommer utvecklas till en världsmålvakt om hon håller i. Har en fin positionering och är grymt bra i närspelet, konstaterar huvudtränare Jörgen Hammer.

Från Sportgruppen förväntas Nilsson ta ytterligare kliv i sin utveckling. Där hon beskrivs som träningsvillig med en hög utvecklingspotential.

– Jag har följt Olivia sen hon var knattespelare och alltid gillat henne som person och som målvakt. Hon har utvecklats jättemycket senaste säsongen och jag är säker på att hon kommer ta ett stort steg till denna säsong när det blir SSL fullt ut. Med all den extra träning hon lagt in så ska det bli kul att se henne i toppmatcher, kommenterar Daniel Heander från Sporgruppen.