Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match

SSL-RUTIN STÄRKER UPP LEDARSTABEN

16 september 2022 13:25
Herr Allsvenskan

Det är med stor glädje vi idag kan konstatera att Peter Ramsten stannar ytterligare ett år som assisterande tränare i vårt Allsvenska lag.​ ​Ramsten kom in under fjolårssäsongen för att stärka upp staben och nu är det alltså klart att det blir en fortsättning i den rollen. Han har en gedigen innebandybakgrund med flera säsonger som spelare i Svenska Superligan med FC Helsingborg.


Ramsten beskrivs som en pedagogisk och analytisk tränare som med sin erfarenhet från Svenska Superligan vet vad som krävs för att prestera på elitnivå.

– I Peter får vi en pedagogisk, analytisk och strukturerad tränare som genom sina nio år i SSL som spelare vet exakt vad som krävs för att prestera på elitnivå, konstaterar Sportchef Christer Sölve.

– Peter säkerställer också kontinuiteten från förra säsongen, då han kamperade ihop med Martin och Ola. Peter har gedigen tränarbakgrund från IK Stanstad och IBK Lund (i SödraDal), men det är framförallt erfarenheten som spelare på högsta nivå som gör att han blir ett extremt viktigt tillskott i tränarstaben. 193 SSL matcher talar sitt tydliga språk, fortsätter han.

Förutom att ingå i Herr Allsvenskans ledarstab så verkar Ramsten även som ungdomstränare för IBK Lund P2011 Dalby. Civilt jobbar han som idrottslärare och har två barn som spelar innebandy i IBK Lund.

Tränarstaben med Rickard Träff, Jakob Ericson och Peter Ramsten är nu komplett.

Vi återkommer inom kort med ytterligare personer i Ledarstaben