Lördag
08 Okt 2 matcher
Söndag
16 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
06 Nov 1 match
Lördag
12 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Idag 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 2 matcher
Lördag
07 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Onsdag
11 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 2 matcher
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
11 Feb 2 matcher

GRATULERAR TILL ANTAGNINGEN

12 juli 2022 15:05
Förening

IBK Lund vill gratulera alla blivande studenter som har blivit antagna till universitets- och högskolestudier under höstterminen 2022 i Lund med omnejd. En fantastisk tid av era liv ska börja, som kommer fyllas med glädje och nya bekantskaper, en tid som kommer att föreviga minnen. Studier och ett händelserikt studentliv är två av Lunds största kännetecken. Varför inte kombinera detta med att spela innebandy i IBK Lund?


BLIVANDE STUDENT?

Hösten närmar sig och varför inte uppleva denna, och många fler, i Sveriges bästa studentstad/studentregion i Lund och Malmö. Lund som studieort erbjuder cirka 300 program och 1400 fristående kurser. Här finner ni information om vilka program och kurser som erbjuds:

Lunds Universitet

Lunds Tekniska Högskola

(Det finns forfarande möjlighet att anmäla till studier som "sen anmälan")

Det finns ett uppdämt behov av att leva, festa och umgås. Till hösten kommer Lunds studentliv återigen formligen explodera i fester, pubar, spex, teatrar och många andra event.

Vart fjärde år, nästa upplaga 2026, avslutas våren dessutom med ett crescendo i form av Lundakarnevalen.

Att uppleva, eller ännu hellre delta i, en Lundakarneval är en upplevelse att minnas i hela livet.

Karnevalen är en fantastisk upplevelse speciellt som deltagande student, men karnevalsområdet, tåget, cirkusen och alla andra event är givetvis öppna för alla.

Lundakarnevalen 2022

Lundakarnevalen (YouTube)

Varför inte krydda din studenttid med att spela innebandy i IBK Lund. Studietiden i Lund präglas av glädje och nya bekantskaper. En tid som kommer att föreviga minne. IBK Lund kan erbjuda innebandyspel på flera nivåer för att matcha din ambitionsnivå. Utöver dam- och herrlag i seriespel så har vi även motionsgrupper som tränar på olika geografiska platser i Lunds Kommun. Perfekt för dig som vill hitta en bra balans mellan studentliv och motion under studietiden.

Är du inte intresserad av att spela själv utan har upptäckt glädjen i ledarskap, organisation, arrangemang eller något annat som ingår i föreningslivet? Då är du också varmt välkommen att ta kontakt med oss!

OM FÖRENINGEN

IBK Lund är idag Skånes största, och en av Sveriges största innebandyföreningar.

Vi har damlag i Svenska Superligan, Div.1 och Div.2, samt herrlag i Allsvenskan, Div.2 och Div.4. Utöver detta har föreningen även en gedigen ungdomsverksamhet, där de Juniorallsvenska lagen kommer vara med och kriga i Sverigetoppen.

Våra faciliteter inkluderar egen hall med gym och samlingslokal, samt givetvis också ett eget kansli.

Vi ser framemot att höra av just dig!